O PODJETJU

Podjetje1 Kvader MT d.o.o. nadaljuje družinsko tradicijo obdelave pločevine od leta 1978. Specializirani smo za malo in srednje serijsko proizvodnjo pločevinastih izdelkov in polizdelkov iz konstrukcijskega jekla, nerjavnega jekla ter barvnih kovin. Leta 2017 smo se preselili v nove poslovno proizvodne prostore kjer združujemo sodobno tehnologijo s 40 letnimi izkušnjami.

Težimo k temu da z lastnimi kapacitetami nudimo celoten proizvodni proces vključno z načrtovanjem, oblikovanjem in konstrukcijo novega izdelka. Poleg razreza in krivljenja pločevine naše kapacitete pokrivajo tudi ravnanje pločevine, varjenje, vtiskovanje, krožno krivljenje, ploskovno brušenje… S preverjenimi kooperanti nudimo struženje, rezkanje, prašno in mokro lakiranje ter vse vrste galvanizacije.

Image

Naši glavni proizvodi so pločevinasta ohišja strojev, električnih naprav, omare strojnih inštalacij, trgovinska in gostinska oprema, nerjavni izdelki za navtiko, farmacijo in prehrano, pločevinasti elementi ultralahkih letal, ohišja filtrirnih in prezračevalnih sistemov… V kompletu z izdelavo nudimo delno ali končno montažo izdelkov oz. polizdelkov.

 

Poleg izdelkov »na ključ« nudimo tudi storitve laserskega razreza, prebijanja in krivljenja na najsodobnejših strojih. V sodobnem avtomatiziranem skladišču ves čas razpolagamo z več kot 200 tonami pločevine različnih debelin in dimenzij, kar nam omogoča visoko odzivnost.

skladisce.jpgDSCF7168_1.jpgdelavnica2.jpgdelavnica.jpg

Image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok